0346-556736

Schilderkunst, beeldhouwkunst en grafiek (1850-1950)

Pygmalion, de kunsthandel voor de fijnproever.

Een van de ruimtes van onze kunsthandel

 

Naar PAN Amsterdam

Het is zover, de 31ste editie van PAN Amsterdam (van 19 – 26 november in RAI Amsterdam) is geopend. Ook Kunsthandel Pygmalion is er dit jaar bij.
De PAN is één van de grootste en leukste kunstbeurzen van Nederland. Jaarlijks trekt het tienduizenden kunstliefhebbers, kunstverzamelaars en kopers uit Nederland en het buitenland.
De kunstbeurs staat bekend om de hoge kwaliteit kunst die er wordt geëxposeerd en kan worden gekocht, en is voor zowel kunstliefhebbers als verzamelaars van kunst, antiek en design interessant.
We heten u van harte welkom op onze stand (nummer 111).

 

Pygmalion 20 jaar

2017 is een bijzonder jaar voor ons; Pygmalion bestaat dan 20 jaar!
Dit 4e lustrum hebben we dit voorjaar gevierd met de tentoonstelling ‘Chambres d’Art’ (5 maart t/m 9 april) met 4 feestelijke lustrumbijeenkomsten in maart en april.
Bezoekers hebben genoten van veel mooie aanwinsten,  heerlijke brunch, gratis lezingen en de mogelijkheid om door ons huis rond te dwalen om in privé setting de kunstwerken te bewonderen. En het was heerlijk toeven in de tuin waar lentegroen en beelden te bewonderen waren.
We kijken terug op 4 zeer geslaagde lustrum bijeenkomsten.


Op de hoogte blijven
We houden u  graag op de hoogte via onze Nieuwsbrief. Bij 'Informatie' kunt u zich hierop abonneren. Bij 'Agenda' kunt u ook meer lezen over deze activiteiten.

Met vriendelijke groet,
Jaap Versteegh & Joke van Veen

 

NIEUWE AANWINSTEN


Acteur
Jaap Bouhuys  (1902-1983)

 
 
 
 
 
© 2017 Pygmalion Beeldende Kunst - Ontwerp feeb.nl - Techniek & Hosting Antenna